Карітас Івано-Франківська надає фінансову допомогу українцям, які постраждали від війни, зокрема вимушеним переселенцям (ВПО), які проживають у територіальних громадах Бурштин та Рогатин. Ця фінансова підтримка спрямована на те, щоб допомогти вразливим особам та сім'ям подолати проблеми, викликані війною.

Дану інформацію розмістили на порталі «napensii»

Критеріями отримання цієї грошової допомоги є:

Що має статус ВПО.

Мешкає у Бурштинській та Рогатинській територіальних громадах.

Популярні статті зараз

Рейдер Дмитро Зеленьков допік всіх ренійців: люди готуються протистояти

У Тиві рванула ТЕЦ: місто без опалення у сильні морози

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Высоко подняла юбочку и засветила полосочку на колготах: бесстыжая Maruv без белья показала стиль крольчихи

Все новости

Відповідність конкретним критеріям уразливості, які можуть включати жінку-голову домогосподарства, наявність неповнолітніх дітей до 18 років, наявність членів сім'ї з обмеженими можливостями, евакуацію із зон конфлікту, відсутність грошової допомоги від інших організацій протягом останніх трьох місяців та наявність сімейного доходу нижче певного порога.

Щоб подати заявку на цю фінансову допомогу, людям необхідно заповнити та подати заявку, надавши необхідну особисту інформацію, таку як їхнє повне ім'я, контактні дані, поточне місце проживання та склад сім'ї.

Ця підтримка може суттєво змінити життя тих, хто постраждав від конфлікту, допомагаючи їм задовольнити свої основні потреби та покращити загальний добробут.