Українці, які відповідають певним критеріям, мають змогу отримувати десять пенсій однією виплатою. Однак для отримання права на цю виплату потрібне дотримання певних умов. Про це розповіла Олена Зорка, заступник керівника Головного управління Пенсійного фонду України (ПФУ) у Київській області.

Дану новину повідомили на сайті « znaj.ua »

Щоб претендувати на одноразову грошову допомогу, фізичні особи повинні відповідати таким умовам:

Мати 30-річний страховий стаж на посадах, що дають право на пенсію за вислугою років. Цей досвід має бути документований.

На момент досягнення пенсійного віку працювали в установах державної чи комунальної власності та обіймали відповідну посаду.

Популярні статті зараз

Рейдер Дмитро Зеленьков допік всіх ренійців: люди готуються протистояти

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Высоко подняла юбочку и засветила полосочку на колготах: бесстыжая Maruv без белья показала стиль крольчихи

Все новости

Украинские пенсионеры. Фото: скриншот Youtube-видео
Украинские пенсионеры. Фото: скриншот Youtube-видео

Хоча для потенційного збільшення розміру призначеної пенсії може знадобитися довідка про заробітну плату за період до 1 липня 2000 року, вона не впливає на право на отримання одноразової грошової допомоги. Ця довідка в першу чергу використовується для визначення можливості збільшення розміру пенсії, але не впливає на отримання грошової допомоги.

"У разі дотримання умов та після надходження інформації про сплату єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування на дату прийняття рішення про призначення пенсії вам мають нарахувати зазначену допомогу. Довідка про заробітну плату за період до 1 липня 2000 року необхідна для вирішення питання щодо можливості збільшення призначеного розміру пенсії, проте ця довідка не впливає на визначення права нарахування грошової допомоги", – додала Зорка.

Пенсия, фото: скриншот You Tube
Пенсия, фото: скриншот You Tube
Пенсия, фото: скриншот You Tube

Важливо зібрати та надати всі необхідні документи, що підтверджують право на отримання десятипенсійної виплати. Виконання цих умов та надання необхідної інформації допоможе людям отримати доступ до цієї фінансової допомоги.