Датська рада у справах біженців за підтримки Євросоюзу надає адресну фінансову допомогу українцям Дніпропетровської області, щоб допомогти їм орендувати житло, що підходить.

Цю новину розмістили на порталі «nv»

Розмір допомоги визначається з кількості членів сім'ї так:

Від 1 до 3 членів сім'ї: 6500 гривень на місяць.

4 члени сім'ї: 7000 гривень на місяць.

Популярні статті зараз

Рейдер Дмитро Зеленьков допік всіх ренійців: люди готуються протистояти

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Онука Данилова розповіла про дружбу за вигоду: "Просили допомогти вивезти когось за кордон"

Любитель «русского мира» хоче відкрити почесне консульство України в Іспанії та отримати статус почесного консула

Все новости

5 та більше членів сім'ї: 8500 гривень на місяць.

Наприклад, сім'я із чотирьох осіб може отримати фінансову допомогу на оплату оренди житла у розмірі 7000 гривень на місяць протягом трьох місяців, внаслідок чого перший платіж становитиме 21000 гривень, другий платіж – 21000 гривень. Загальна сума допомоги на одну сім'ю коштує від 39 000 до 51 000 гривень. Ця фінансова підтримка на оренду житла розрахована на період 6 місяців і виплачуватиметься двома частинами: перша частина (за перші 3 місяці) виплачується через 1-2 тижні після схвалення заяви, а друга частина (за 3 місяці, що залишилися) надається через 3 місяці після оплати першої частини.

Виплати переселенцям: скрін із мережі
Виплати переселенцям: скрін із мережі

Програма фінансової підтримки реалізується у кількох містах Дніпропетровської області, у тому числі у Кривому Розі, Жовтих Водах, Кам'янському, Новомосковську та Павлограді. Пріоритет надається конкретним категоріям населення, таким як нещодавно переселені домогосподарства (менше 60 днів), домогосподарства, переселені з тимчасово окупованих територій або зон конфлікту в безпосередній близькості до лінії фронту, а також домогосподарства, житло яких серйозно пошкоджено або знищено з різних причин.

Щоб подати заявку на фінансову підтримку, фізичні особи повинні заповнити та надіслати запит за наданим посиланням. У заяві потрібні такі дані, як повне ім'я, вік, стать, номер телефону, місце проживання, кількість членів сім'ї, а також інформація про джерела доходу сім'ї. Важливо зазначити, що заповнення заявки не гарантує допомогу, оскільки кожен запит буде розглядатися в індивідуальному порядку.