Ціни на м'ясо в Україні можуть зрости ближче до кінця сезону, вважає провідний науковий співробітник відділу ціноутворення та агроринку Інституту аграрної економіки Наталія Копитець.

Відповідну інформацію розмістили на сайті «obozrevatel»

З початку літа вартість продуктів з яловичини, таких як гуляш та реберця, зросла на 0,9%, зараз ці продукти продаються по 245,16 грн та 160,48 грн відповідно.

У серпні ціни на курятину становили 78,80 грн за тушку, 148,27 грн за філе, 100,45 грн за стегна та 74,95 грн за гомілки. Ці ціни відповідають більш раннім прогнозам підвищення цін на м'ясо у серпні.

Цены на мясо в Украине
Цены на мясо в Украине

Популярні статті зараз

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Они точно есть у каждого: названы привычки, которые способны изуродовать лицо

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Ціни на деякі види свинини також зросли, включаючи ребра, грудинку, шию та лопатку. Проте свиняча грудинка та солоне сало подешевшали.

Експерт очікує, що ціни на м'ясо залишаться стабільними у вересні, але очікує підвищення цін на 5% у жовтні та листопаді. Це збільшення пов'язане зі зростанням виробничих витрат, включаючи паливо, електроенергію та корми.

Ці дані дають огляд тенденцій цін на м'ясо в Україні, відображаючи такі фактори, як виробничі витрати та динаміка ринку.