Організація Об'єднаних Націй (ООН) та Миколаївська міська рада запустили нову програму фінансової допомоги для підтримки вразливих мешканців Миколаєва.

Про це пише «focus»

Програма триватиме приблизно чотири місяці.

Зареєстровані громадяни, які мають право на участь у програмі, отримуватимуть фінансову допомогу у вигляді щомісячних виплат. Кожен член сім'ї у домогосподарствах, що відповідають критеріям, отримуватиме 1,5 тисячі гривень на місяць.

Програма орієнтована на соціально вразливі верстви населення, у тому числі багатодітні та малозабезпечені сім'ї.

Популярні статті зараз

Налагодили ласу схему: як пилять державні гроші у Вишневій міській раді

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Громадяни, які мають право на участь у програмі, можуть подати заявку на участь у програмі, надавши необхідні документи. Процес подання заяви здійснюється через міські територіальні центри соціального обслуговування.

Детальну інформацію про конкретні категорії громадян, які можуть подати заяву, перелік необхідних документів та місця реєстрації можна знайти на офіційному сайті Миколаївської міськради та сторінках мерії в соціальних мережах.

Ця програма є спільними зусиллями ООН та місцевої влади з надання фінансової підтримки тим, хто потребує миколаївської спільноти.

"Детальну інформацію про категорії громадян, які можуть подати заявку, перелік необхідних документів та місця реєстрації можна знайти на офіційному веб-сайті Миколаївської міської ради та сторінках мерії у соціальних мережах", - йдеться у повідомленні.