Ощадбанк вжив активних заходів у відповідь на воєнну ситуацію, що триває в Україні, щоб забезпечити зручність і постійний доступ до фінансових послуг для своїх клієнтів.

Цю новину оприлюднили на сайті «businessua»

Подовження терміну дії Платіжної картки.

Ощадбанк продовжив термін дії всіх платіжних карток для своїх клієнтів, зокрема тих карток, термін дії яких припадає на лютий 2022 року.

Це розширення автоматично гарантує, що ці карти залишаться повністю функціональними навіть після закінчення початкового терміну дії.

Популярні статті зараз

Рейдер Дмитро Зеленьков допік всіх ренійців: люди готуються протистояти

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Будівельна мафія розквітла у столиці: хто стоїть за мільярдними схемами

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

ОщадБанк. Фото: скриншот YouTube-видео
ОщадБанк. Фото: скриншот YouTube-видео

Функціонал розширених карток.

Клієнти, які мають карти, на які поширюється дане продовження, можуть продовжувати використовувати їх у торговельно-сервісній мережі.

Вони також можуть знімати готівку в банкоматах та здійснювати різні інші банківські операції без будь-яких збоїв.

Продовження терміну дії картки щонайменше до кінця 2023 року є активним кроком Ощадбанку, спрямованим на мінімізацію можливих незручностей для своїх клієнтів у ці непрості часи.

Клієнтам, які вже отримали перевипущені карти, Ощадбанк радить за необхідності відвідати одне з його відділень у зручний для них час.

Що стосується ПриватБанку, то, зважаючи на все, банк вжив дій із закриття рахунків деяких клієнтів без зазначення причин. У банку вказали, що його дії пов'язані із забезпеченням дотримання правил фінансового моніторингу. У разі закриття рахунку клієнтам було запропоновано можливість перевести залишки на своїх рахунках до іншого банку. Однак деякі клієнти висловили стурбованість щодо відсутності зв'язку та пояснень з боку ПриватБанку щодо закриття рахунків.

Приватбанк: скрін із мережі
Приватбанк: скрін із мережі

Ці заходи та події відображають ширші проблеми та коригування, які фінансові установи в Україні вносять у відповідь на ситуацію, що розвивається в країні, включаючи проблеми, пов'язані з фінансовим моніторингом та безпекою.