«Ощадбанк» інформує, що відповідно до рішення продуктового комітету внесено зміни до тарифів за обслуговування поточного рахунку з використанням платіжних карток, затверджених постановою правління АТ «Ощадбанк» від 16.04.2009 №124 (зі змінами та доповненнями). Про це повідомляє прес-служба банку.

Все залежить від тарифного пакету

Користувачам преміальних карток Mastercard World Elite, Visa Infinite (основних та додаткових) за тарифними пакетами «Мій комфорт», «Мій рахунок», «Моя карта», «Зарплатний» надано можливість безкоштовного зняття готівки у закордонних банкоматах у межах ліміту за карткою 10 000 грн (екв.) на місяць, понад ліміт застосовується комісійна винагорода.

У тарифних пакетах «Мій комфорт», «MORE», «Мій рахунок», «Моя карта», «Зарплатний» для нових та чинних клієнтів — користувачів карток Мастеркарт World Elite, Visa Infinite (основних та додаткових карток) переглянуто вартість розрахунково-касового обслуговування.

Переглянуто низку тарифів з переказів коштів (через установи банку/Ощад24/7/банкомати/ІПТ), а також надання виписок на індивідуальний запит клієнта в установі банку, оформлення довіреності в установі банку тощо.

Зміни до тарифів набирають чинності 01.10.2023.

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

"Все ненатурально, зубы вставные, другое лицо": Алла Пугачева изменилась до неузнаваемости

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Ознайомитись із змінами в тарифах можна за посиланням або у відділеннях Ощадбанку.