Станом на 18 вересня Пенсійний фонд України направив на покриття різних соціальних виплат, зокрема пенсій, 40,9 мільярда гривень. Пенсіонери мають можливість вивести свої кошти через Укрпошту, на цю мету виділено 8,4 мільярда гривень. Додатково 32,5 мільярди гривень українці отримають через уповноважені банки.

Цю новину оприлюднили на сайті "hvylya", посилаючись на інформацію ПФУ.

Крім пенсійних виплат, кошти були спрямовані на інші соціальні цілі, такі як житлові субсидії та страхові виплати, у тому числі виплати за лікарняними листами. Зокрема, на житлові субсидії та пільги виділено 1 105,4 мільйона гривень, на страхові виплати – 1 765,0 мільйона гривень, на оплату лікарняних – 671,7 мільйона гривень.

Публикация ПФУ в Facebook
Публикация ПФУ в Facebook

За вересень Пенсійний фонд України надав 546 тисяч послуг особам, які звернулися за допомогою до фонду, що свідчить про його значну роль у наданні соціальних послуг та підтримці населення України.

Популярні статті зараз

Мільярдна контрабанда під прикриттям кондитерського бізнесу: за які гроші Геннадій Вацак купує собі Rolls-Royce та Bentley

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Все новости

Нагадаємо, що буде 20-відсоткова надбавка до пенсії: які українці отримають

Раніше «Акценти» повідомляли, що буде "справедлива індексація": пенсіонери можуть розсувати кишеню ширше. Влада втішила реформою пенсій

Як повідомляли «Акценти», дослідники відкопали могилу дитини-вампіра: сковані ноги та обличчям донизу